PsYcHo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, mam problem z trybem dead is dead. Otóż mam x3 tc na steamie i gdy uruchamiam ten tryb to nie dostanie żadnego info o misji fabularnej tylko o szkołę latania. Szkoły latania nie mogę ukończyć bo statek który dostajemy na start nie ma żadnego uzbrojenia, a gdy anuluje misje szkoły też nic się nie dzieje. Moje pytanie brzmi: Jak aktywować misje fabularne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Osiągnąć odpowiednią reputacje u danej rasy i odpowiednią reputację handlową oraz bojową. Różne fabuły mają różne wymagania do odlokowania. Zobacz do FAQ misji fabuł TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsYcHo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ok dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi