Misza601 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wiem ze jest skrypt to instantowego zakończenia fabuł ale czy np do odkrycia mapy wszystkich sektorów przynajmniej vanilli? Wiecie jak to się spędza 10 dni w grze i trzeba od nowa zaczynać aż się nie chce znowu latać i odkrywać a auto explore długo też zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 http://xudb.pl/topic/998-skrypt-automatyczna-siec-satelitarna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jeśli zależy Ci na błyskawicznym odkryciu wszystkich sektorów to możesz użyć odpowiedniego polecenia z cheat packa. Jeśli nie to skrypt podany przez Yacka (lub inne o podobnym działaniu np. Galaxy Explorer) będzie jak najbardziej ok. Musisz się tylko liczyć z tym, że zajmie to kilka(naście) godzin i zapewne stracisz kilka statków zanim uda im się odkryć wszystkie sektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Można użyć tez tego skryptu: http://xudb.pl/topic/933-salvage-command-suite-dawne-salvage-claim-software-mk1/Pozwala on dodawać do wszystkich sektowow jakie są na mapie, nie ważne czy odkrytych przez gracza, czy tez nie, satelity stealth. Co prawda w pewnych sektorach i tak one mogą paść łupem wrogów, ale przez pewien czas będą co pozwoli nam odkryć wszystkie sektory za jednym kliknięcie w konfiguracji skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza601 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardziej mi właśnie zależy na tym by te sektory były po prostu odkryte że są i są tam stacje niż na tym żeby widzieć co się tam dzieje. Widzę że właśnie cheat mode będzie do tego odpowiedni. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ale to bez sensu. Sektory i stacje są wszystkie od startu nowej gry. Lataja po nich statki NPC. A to że będziesz miał je odkryte, ale bez podglądu to, tak samo jakbyś ich nie miał odkrytych. Jedynie mapę będziesz miał większą. Tylko po co? Skoro chcąc wiedzieć co się dzieje w sektorach, będziesz musiał tam postawić tam satelity, albo osobiście, albo zdalnie. A to jest równoznaczne z odkrywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza601 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Satelity mam zawsze tylko w sektorach w których kupuje statki i w których mam stacje . A odkryte sektory bez satelit potrzebne mi są po 1 do szybkich skoków po wszechświecie bez mordowania się od nowa z odkrywaniem wszystkich( dziesiątki razy zaczynania od nowa), po 2 o ile dobrze przyjrzałem się to bez skryptow do handlu ( nie lubie ich) moi handlowcy wszechświatowi skaczą z napędu tylko tam gdzie sektory są odkryte i tylko tam handlują ( bez potrzeby posiadania satelit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi