draconus Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam.W kampani w złym miejscu zbudowałem URV Wharf po stronie bramy Albionu.Ale kupiłem drugi Construction Vessel i nie moge wybudować drugiej takiej stacji po drugiej stronie bramy w Glaring Truth bo pokazuje tylko 3 dostępne stacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jest taka magiczna funkcja, nie udokumentowana w instrukcji. Nazywa się ona "wczytaj stary sav" sprzed postawienia w błędnej lokalizacji, tego czegoś, co źle postawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draconus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Niestety musiałem zacząść od poczatku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak wrażenia z gry?Duża poprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi