dominik55 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 witamna mapie Scorpa jest sektor "Memory of Lights" oznaczony jako PLAYERS SECTOR , lecz nie ma w nim żadnej bramy , jak sie do niego mozna dostać ??? , czy trzeba grać z fabułą ?? , bo ja gram bez fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Nie dostaniesz się do niego. Sektor zrobiony przez Team Xtended trochę na wyrost, może w wersji 0.7.4 będzie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 jest dostępny w 0.7.4 należy do Argon lub terran niapamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Według rozpiski – do Argonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Do Argonów, brama w Akeelas Beacon.\\EDIT: Właśnie doleciałem do tego sektora. Muzyka taka znajoma w nim A ledwo wleciałem, dostałem zaproszenie do Areny właśnie w tym sektorze. Podoba mi się ten sektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 a brama gdzie się znajduje, bo w scopie jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cytata brama gdzie się znajduje, bo w scopie jej brakJak to brak? U mnie mapa Scorpa pokazuje wszytskie bramy. W o.7.5 brama do Memorial of Lights jest na krancach Akeelas Beacon niedaleko Otas Hq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 CytatJak to brak? U mnie mapa Scorpa pokazuje wszytskie bramy. W o.7.5 brama do Memorial of Lights jest na krancach Akeelas Beacon niedaleko Otas Hq.Ta brama (między innymi) jest tak daleko, żeby szybciej można było dolecieć do OTASów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Se ostatnio, czyli dziś, ściągnąłem tego moda. Lecę do Akeela's Beacon, a tu BACH, bramy do Memorial of Light nie ma, OTAS- owców zresztą też nie. Może mi ktoś poda współrzędne tych dwóch cosiów? PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Mapa galaktyki XTM-a różni się od mapy galaktyki X3TC. Brama jest, ale bardzo daleko na południowym wschodzi sektora. Najlepiej sprawdź sobie na mapie Scorpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Yacku, dzisiaj ich znalazłem ale południowym zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 W dniu 13.07.2011 o 17:57, Revan napisał:Yacku, dzisiaj ich znalazłem ale południowym zachodzie.Wybacz, oczywiście zachodzie, pomyliło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ech... ja latałem jak głupi po całym wschodzie i południowym wschodzie. Jak by co to nie mam do ciebie pretensji Yacku. Zresztą ten sektor i tak mi się nie podoba. Nie pasuje mi muzyka i wygląd a zresztą tam rezydują sobie krzaki, więc jak szybko tam wleciałem tak szybko stamtąd wyleciałem. Kiedyś, jak je będę miał to wyślę tam Sethy i niech krzaki żałują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi