Yacek Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Mam do was trochę dziwne pytanie. Mój chrześniak, będzie miał za tydzień 18-nastkę. Poradźcie jaki nie banalny prezent kupić mu na tę okazję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Znajomym z reguły kupowaliśmy...Zgorszenie w środku! Spoiler-Gumowe ekhm.. zabawki -Duże gumowe i nadmuchiwane ekhm... zabawki-Damska belizne-Piersiówki-Książki o pozycjach... gimnastycznych z dużą liczba obrazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Dobre, ale mnie raczej nie wypada takich prezentów dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekaugust Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Wszystko zalezy od tego jak duzo przeznaczasz na prezent, mozesz np otworzyc mu konto z malym wkladem w banku, kupic aparat cyfrowy, telefom komorkowy, karnet do kina lub plyte CD. To wszystko zalezy od funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Albo kartę prezentową, czy jak to tam się zwie w empiku. Kupujesz karte za 50zł i tyle w empiku ma się do wydania w empiku samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Podaruj swojemu chrzesniakowi LX'a w wersji M ? Zartuje, moze Mp3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Pisałem że ma być nie banalny prezent. MP3, cyfrówkę i komórkę ma. Zresztą komórki to zmienia częściej niż ustawa przewiduje. Płyty CD odpadają, ma dostęp do takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 toys4boys.pl ,tam kupuje niebanalne rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 O widzisz, zapomniałem o tym sklepie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi