glouver Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mam na stale to zaznaczone i nie mogę tego zmienić, gdzie nie wejdę wszystko mam jako przeczytane.Denerwuje mnie to bo nie widzę tematów których nie czytałem.Gdzie to zmienić, usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To nie jest zaznaczalne tylko klikalne. Po kliknięciu wszystko zostaje oznaczone jest jako przeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Więc samo się klika bo kasuje mi nowe posty.Wystarczy że wejdę w jakikolwiek dział z nowymi tematami i wszystkie stają się przeczytane.Tak samo linki, wszystkie linki kierują na stronę główną forum a nie to danego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jaki browser i jak przeglądasz XuDB? Mobilnie? Używasz tylko klawiatury do nawigacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Używam tej nowszej opery na PC.Poczyściłem ciastka, tempy itp.Poczekam na więcej postów, i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi