maxdyner Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ten sam bug co w xenońskim J nie da się zadokować do niego a jest napisane że ma hangar. nawet ziemskie statki nie mogą zadokować. natknęliście się na jakąś łatkę taką jak na xenoński J ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Na stronie BPG jest Odyn, ale nie zastępuje on tego odyna z XTM. Jest poprostu dodatkowym statkiem (choć to ten sam Odyn) i można do niego dokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a gdyby znaleźć oznaczenie w grze odyna to można by go zastąpić tym nowym sparwanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jest to możliwe. W edytorze statków jest opcja "replace existing ship" czy coś w tym stylu. Nawet chciałem zrobić to właśnie z Odynem, ale w końcu darowałem sobie bo kupiłem Valhallę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi