Robin Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Dałoby się podpiąć do forum addon Tapatalk ?Wprawdzie mobilna wersja działa prawidłowo, ale nawigacja jest nieco utrudniona.Tapatalk to teraz darmowa apka dla androidowych i iosowych forumowiczów znacznie ułatwiająca życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Chyba już, ale nie przeraźcie się kotem w logo forum, ledwo kontaktuje i to była jedyna sensowna grafika na dysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Osz ja cież no nie mogę Jestem niedelikatnie oszołomiony szybkością tej reakcji.Dzięki!Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Headsup bo Tapatalk postanowił załatwić prowadzących fora wprowadzając... regularny spam do użytkowników. Jeśli faktycznie możliwość wypisania się z tego okaże się tragiczna, zapowiada się kaput tapatalka na XuDB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts