HandSaw Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam.Jakim skryptem można dodawać do stacji możliwe modyfikacje okrętów?Kupiłem dok i chcę w nim mieć np: skaner triplexowy do zainstalowania na okrętach.i czy można zmieniać nazwy sektorów?Zadomowiłem się w nieznanym sektorze i w nim mam stacje. Chciałem sobie zmienić jego nazwę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie przypominam sobie abym się z czymś takim spotkała. Skrypt Ware Manager (dostępny również w Bonus Packu) pozwala dodawać towary, ale nie tuningi.Sam używam skryptu Player WorkShop, który rozwiązuje ten problem, ale w nieco inny sposób.Zawsze oczywiście możesz poszukać, czy nie ma takiego skryptu na naszym forum, lub na forum Egosoftu o skryptach i modach w tym temacie: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HandSaw Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 OK. poradziłem sobie z nazwaniem sektora nieznanego w którym sobie pobudowałem interes.Zassałem Ware Manager 1.01 i Work Shop. Odpaliłem "X-Universe Plugin Manager Advanced", pokazało mi że mod aktywny i.....Jak z tego korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W dniu 14.01.2014 o 21:09, HandSaw napisał:OK. poradziłem sobie z nazwaniem sektora nieznanego w którym sobie pobudowałem interes.Naprawdę. A można wiedzieć jak?W dniu 14.01.2014 o 21:09, HandSaw napisał:Zassałem Ware Manager 1.01 i Work Shop. Odpaliłem "X-Universe Plugin Manager Advanced", pokazało mi że mod aktywny i.....Jak z tego korzystać?Z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HandSaw Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 odp1) STO v 1.56 Dopisałem w pliku linijke z nazwą jaką chciałem. W moim przypadku: "Wyspy Salomona" Dodałem poprzez Edytor skrypt uruchamiający Argońskie patrole, dodałem ilość mieszkańców: 300.000.000odp2) Olać Ware Manager i inne cuda. Wszystko sobie pododawałem co chciałem.Uprzedzając pytanie: Edytor Skryptów, przyjrzałem mu się i wybrałem odpowiednie skrypty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi