wszystkienickisajuzzajete Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam pytanie: co zrobić z przejętymi kosmonautami. Nazbierałem ich już całkiem sporo i nie bardzo wiem co dalej. Znam tylko opcję "zniewól" i chyba uwolnienia. Znalazłem również skrypt dedykowany pod TC "Convert Passenger to Marine" ale nie zadziałał mi on pod AP. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Możesz ich sprzedać na stacji pirackiej za kilka tysięcy kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Skoro instalujesz skrypty, to zainstaluj SCS Suite. Nie pomoże już na tych astronautów, których zebrałeś, ale następni "zebrani" rozkazem z SCS otrzymają przynależność rasową i udadzą się na piechotę do najbliższej, przyjaznej im stacji. Po dotarciu do niej otrzymasz wiadomość z podziękowaniami za uratowanie astronauty oraz informację o ile punktów wzrosła ci reputacja u rasy do której należał ten astronauta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi