dominik55 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 witamjak działa urządzenie maskujące , kupiłem sobie to cacko ale nie wiem jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A masz skrypt do działania, czy kupiłeś tylko w u Stevia? Bo jeśli to drugie to to jest tylko bajer, czyli pic na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jaka masz wersje skryptu. Ja mialem, w zasadzie mam dalej (bo nie moge sie tego pozbyc) to co kosztuje 2tys Cr. Nie polecam, ostry crap nie da sie usunac pozniej tego skryptu, wiec jedyne co mozesz zrobic to udawac ze go nie ma. Na poczatku fajnie, nie widza cie i mozesz sobie wlatywac gdzie chcesz. Na dluzsza mete robi to sie nudne, a na dodatek przeciwnicy lapia "buga" i stoja w miejscu. Staja sie wrogami-nielotami. Urzadzenie maskujace to niewypal w X3. W X2 mialo to swoj byt tylko w jakiejs konkretnej misji i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi