Premislaus Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Przejrzałem trochę forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy pomarańczowa edycja zawiera klucz Steam? Jeśli nie to kupię grę na Steam, bo mi zależy na posiadaniu wersji na Linuksa.Chciałem kolejny już raz wrócić do wszechświata X. Zainstalowałem właśnie Reuniona, to jest ostatnia część na jakiej się zatrzymałem. Teraz mam mocniejszego kompa, mam dużą ochotę na TC, ale nie wiem czy gra wydana przez Cenegę ma klucz Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarex Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tak, "Pomarańczowa Klasyka" zawiera klucz, który można aktywować na platformie Steam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premislaus Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 W dniu 24.11.2013 o 12:37, Jarex napisał:Tak, "Pomarańczowa Klasyka" zawiera klucz, który można aktywować na platformie Steam. Pozdrawiam.Bardzo dziękuję za odpowiedź!http://www.ultima.pl/pcx3_konflikt_terranski_pl_ang_pkk/i8473/ - 10 zł w porównaniu do 16€ na Steam, to jednak spora różnica :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubak19777 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Najpierw grałem na wersji no-steam, teraz przeniosłem się na steam'a. Jak wygląda sprawa z save'ami. Raczej nie widzi mi się granie od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Save możesz zawsze skopiować i wsadzić na wersje Steam. Nie jestem pewien czy nawet nie będziesz musiał kopiować save'ów ale na wszelki wypadek możesz to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubak19777 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Stary folder TC mogę usunąć bez problemu ? Jednak 7 Gb na dysku to trochę sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Pliki z save znajdują się domyślnie w Dokumentach, w folderze Egosoft, a nie w folderze głównym z grą więc możesz go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie ma różnicy czy grasz w wersji pudełkowej czy steam, save będzie działał. Pamiętaj że tylko zaczęcie gry od nowa będzie naliczało Ci osiągnięcia Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi