dingokiller Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Po 1.Szukam skryptu który pozwalał by kupować statki,działa itp bez względu na reputacje czyli tak jak było w x2.Po 2.Skryptu umożliwiającego grupowanie statków różnych rodzajów(wiem że taki wątek jest ale nikt tam niczego sensownego nie polecił).Po 3.Systemu kupieckiego który by wynajdował najlepsze ceny wybranych towarów i je kupował/sprzedawał bez mojej ingerencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 1. Moze Stevio Shipyard http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=124736 albo stocznia w XTM 2. Niewiem3. Tylko Trade Command Software Mk3 ewentualnie Satellite Based Trade Soft Mk3. oprogramowanie kupieckie da sie wzbogacic o takie cos jak Local Trader od Xai Corp (polecam). Ewentalnie jak masz fabryke mozesz uzyc logistycznych mk1 i mk2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dingokiller Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Stevio shipyard nic nie daje i tak muszę mieć odpowiednią reputację.A i zapomniałem dopisać iż poszukuje statku naprawdę dużego(M0) najlepiej z możliwością zadokowania korwety.Słyszałem że jest coś takiego w xtm ale niestety xtm mnie nie chodzi (za słaby komputer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zajrzyj na http://www.mamuthq.net.pl - znajdziesz M0.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 CytatStevio shipyard nic nie daje i tak muszę mieć odpowiednią reputację.Niekoniecznie. Stocznia stawiana jest dla 5 ras i dla Piratów, więc jeśli nie masz Gildii Pirackiej, lub masz, ale ustawiłeś sobie przy starcie nastawienie piratów na przyjaciel to będziesz mógł bez problemu kupić w takiej stoczni.CytatSłyszałem że jest coś takiego w xtm ale niestety xtm mnie nie chodzi (za słaby komputer)A sprawdzałeś? Czy tylko tak mówisz, bo gdzieś wyczytałeś? Wymagania XTM-a wcale nie są większe od czystego X3, a jeśli po instalacji XTM-a gra zacznie ciąć jest kilka sposobów, poczytasz o nich w odpowiednich tematach na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Zainstaluj i sie sam przekonasz. Powiedzialbym ze chodzi plynniej niz podstawka. Pozatym w glownym dziale sa dwa podwieszone tematy, w ktorych pisze co zrobic by gra chodzila jeszcze plynniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dingokiller Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Faktycznie xtm działa może troche wolniej ale da sie grać.Ale tu wraca kolejny problem tzn.grupowanie statków teraz tego bym dopiero potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 poszukaj w zbiorze scryptow na tym forum a znajdziesz wszystko co ci poczebne , nie zadaj by ci wszystko na tacy dali bo i ja jako kobieta nie mam wszystkiego, Mimo ze mam olbrzymia pomoc od ludzi na forum . Uzywaj raczek i glowy a bedziesz mial to co potrzebujesz ja 10x zaczynalam gre odnowa zanim skonfigorowalam sobie to co potrzebuje i bylam zadowolona , to znow wyszlo XTM 0 7.4 i znow odnowa ale co tam dla tej gry mozna sie poswiecic .Masz 3 fora wnich tematy a wtematach odpowiedzi na dreczace cie pytania .wystarczy poswiecic jeden dzien na lektore potem testy ze scryptami co cie interesuja i mozna zaczac grac . jak ci sie niechce to pozostan przy golym X3 i baw sie dobrze .zwaz iz tego nikt zaciebie nie zrobi musisz sam kombinowac co chcesz i co ci odpowiada .z powarzaniem Joanna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi