Anonymous Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Czy teladi już nie sprzedają systemu podtrzymywania życia w ładowni? Jestem pewien że w TC sprzedawali oni i piraci. Gdzie mam szukać żeby nie lecieć do piratów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 A gdzie jesteś?U Teladian: The Vault, Mines of Fortune, Grand Exchange, Merchant Haven.Można też w Bazach Wojskowych Terran.Pisząc nazwę tematu pisz dokładnie czego on dotyczy. Następny temat z nazwą typu "Gdzie?" będzie kasowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CichyMagic Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Liczyłem na to że będę pisał tu wszystko to czego nie będę mógł znaleźć w grze żeby nie narobić wielu nowych tematów. Przepraszam za taki tytuł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenon.Q Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Lepiej robić oddzielne tematy do każdego pytania, gdyż wtedy osoby potrzebujące pomocy odniosą się do właśnie takiego tematu a z nagłówka "Gdzie kupić..." raczej nic nie wywnioskują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 W dniu 17.11.2013 o 17:22, CichyMagic napisał:Liczyłem na to że będę pisał tu wszystko to czego nie będę mógł znaleźć w grze żeby nie narobić wielu nowych tematów. Przepraszam za taki tytuł.http://xudb.pl/topic/496-jestem-nowy-i-mam-kilka-pytan-prosze-przeczytac-1-post/page__view__findpost__p__6099 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts