Anonimowy Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Czy teladi już nie sprzedają systemu podtrzymywania życia w ładowni? Jestem pewien że w TC sprzedawali oni i piraci. Gdzie mam szukać żeby nie lecieć do piratów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A gdzie jesteś?U Teladian: The Vault, Mines of Fortune, Grand Exchange, Merchant Haven.Można też w Bazach Wojskowych Terran.Pisząc nazwę tematu pisz dokładnie czego on dotyczy. Następny temat z nazwą typu "Gdzie?" będzie kasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyMagic Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Liczyłem na to że będę pisał tu wszystko to czego nie będę mógł znaleźć w grze żeby nie narobić wielu nowych tematów. Przepraszam za taki tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Lepiej robić oddzielne tematy do każdego pytania, gdyż wtedy osoby potrzebujące pomocy odniosą się do właśnie takiego tematu a z nagłówka "Gdzie kupić..." raczej nic nie wywnioskują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 W dniu 17.11.2013 o 17:22, CichyMagic napisał:Liczyłem na to że będę pisał tu wszystko to czego nie będę mógł znaleźć w grze żeby nie narobić wielu nowych tematów. Przepraszam za taki tytuł.http://xudb.pl/topic/496-jestem-nowy-i-mam-kilka-pytan-prosze-przeczytac-1-post/page__view__findpost__p__6099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi