facemob Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 1: Jak dokować?2: Kiedy i jak zjechać z gwiezdnej autostrady?3: Jak włączyć mapę sektora? I czy da się na niej jak np w X3 wybierać cel?4: Czym są w ustawieniach grafiki: V-SYNC, LOD SETTING, SSAO?5: Jak handlować? Zakup/sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heimdall Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 1. Musisz blisko podlecieć i nawalać LPM aż pojawi się opcja (jeżeli jest możliwe dokowanie to będzie a jeżeli nie to będzie sell albo co innego)2. To zależy gdzie chcesz lecieć, jeżeli chodzi o zadanie z kampanii (misje) to masz pasek pomału znikający (odległość) jak zejdzie do 0 zlatujesz z autostrady (proponuje wcisnąć Z)3. Chyba są4. Zauważyłem że można handlować gadając z NPCkami oraz w przestrzeni (tak jak przy dokowaniu) tylko jakoś z handlem jest dziwnie bo nieudało mi się ustalić ładowni tej krypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Manual bier do ręki.Wszystko co napisałeś się da. Tylko trzeba odnaleźć się w tym cholernym interfejsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsb Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 W dniu 16.11.2013 o 09:28, facemob napisał:1: Jak dokować?Najeżdżasz na ikonę i na padzie, wciskasz A i trzymasz, potem wybierasz strzałką dock (zaznaczy się - podświetli) i puszczasz tylko A.W dniu 16.11.2013 o 09:28, facemob napisał:2: Kiedy i jak zjechać z gwiezdnej autostrady?Na padzie, strzałkami zmieniasz tor, a LB wyskakujesz w danym momencie.Jak wciśniesz TAB (przytrzymasz) to przyspieszysz podróżowanie.W dniu 16.11.2013 o 09:28, facemob napisał:3: Jak włączyć mapę sektora? I czy da się na niej jak np w X3 wybierać cel?Mapy nie używaj dopuki nie poprawią jej, bo to porażka z nią jest teraz.W dniu 16.11.2013 o 09:28, facemob napisał:5: Jak handlować? Zakup/sprzedażNa padzie masz Y i opcje wyboru z handlem.@masb naucz się używać cytowania na forum , o poprawnym pisanie nie wspominając.Cytatzabrakło r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie mam pada gram na myszce i klawiaturze. Może wstrzymam się z grą na miesiąc niech poprawią trochę to i owo. Zerkne na forum egosoftu bo ponoc tam aż grzmi od negatywnych komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heimdall Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja jadę również na klawiaturze i jak pisałem podlatujesz LPM na ikonce jak się zaznaczy wtedy wciskasz szybko LPM tyle razy aż się pojawią opcje i tyle (dokowanie, handel, misje...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Mała UWAGA!!! Zmień temat na właściwy, albo temat wyleci do kosza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi