Anonimowy Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam. Mam dziwny problem mianowicie będąc w pozytywnej relacji z Argonami na tyle że pozwalają mi kupić swój M2 zdarza się że jeden z ich (zawsze jakiś ciężki) okręt postanawia mnie rozwalić... Mogę co prawda zwiać, ale nie rozumiem czemu atakuje. W komunikacji jest tylko opcja że zaatakowałem go przypadkiem i przepraszam za ostrzał on mi grzecznie odpowiada nie ma sprawy robi się ładny niebieski na około 2 sekund po czym postanawia mi znowu nakopać do... Czemu to się tak dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Zobacz czy w ustawieniach twojego statku, lub któregokolwiek należącego do ciebie w tym sektorze nie ma ustawionych Argonów jako Wróg. Czasem, któremuś z NPC odbije po tym jak dostanie się pod przypadkowy ostrzał Argońskich okrętów i teraz cały czas próbuje się odgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Pozytywna relacja z rasą to nie wszystko, zależy jak bardzo jest ona pozytywna. Jeśli reputacja jest ledwo poprawna, to po nawet przypadkowym ostrzale będzie nas ścigała policja i siły zbrojne w sektorze. Im wyższa reputacja, tym szybciej da się przeprosić za przypadkowy ostrzał i mniej czerwonych statków będzie w sektorze.Skoro możesz kupować M2, to masz wysoką reputację u Argonów. A kapitan tego statku musi być pamiętliwy. Zmień sektor, po pewnym czasie zapomni o tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyMagic Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Znalazłem powód mój statek stwierdza że on jest wrogiem bo jego rakieta leci we mnie, nawet jak sobie buzi damy na zgodę rakieta nie zawróci i statek mów szefie strzelają do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja teza mam podobny problem tylko trochę na większa skalę tzn. Na lewo od omnicron lirie czy jakoś tak mam 4xM2 + 3x m7 z czego dwie m7 i Tytan są zdobycze i od czasu do czasy pomimo tego ze argoni mnie kochają te paskudy postanawiają rozprawić się z flota argonską i trza save reload robić ale chyba muszę sprawdzić ich nastawienia do agronow sczególnie tych dwóch przejętych m7 bo to ziemniaką podpierdo.... Itak dalej statki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi