Smok Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 AdvancedHyperDrive(AHD) zaawansowany hiper napęd, fajny bo nie pobiera ogniw dodali odliczanie problem jest taki że instaluje odpalam grei gdy wczytuje słyszę wiadomość powtarzającą się gra ani rusz, pobrałem inną wersje to samo kto ma pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztamka Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Chciało by się powiedzieć „ FORMAT C: „ ale to już ostateczność. Polecam poczytać dokładnie temat o skrypcie i sprawdzić czy wszystkie wymagane biblioteki są zainstalowane. Może się gryzie z innym skryptem wtedy poszukiwania i naprawa gry czytaj reinstalacja. Ja używam i problemu nie mam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 też nie miałem ale jak usunąłem inne skrypty i ten dodałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Są dwie wersje skryptu, dla tych co używają EMP i dla tych bez EMP. Używasz EMP? Zainstalowałeś odpowiednią wersję skryptu?Przeczytaj http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=235225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 mam EMP i AHD V2 i obie kaput reinstalke zrobiłem i nic, nie mam modu lub skryptu podobnego bo napęd na ogniwa to dziadowy plan ogniwo na sektor to tak ale nie 10..... Przedtem instal przez pluing i cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Reinstalki, segregowanie i inne pomysły nie pomogły, amen zero pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi