Riess Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Zastanawiam się nad (re)aktywacją skypeczata dla XuDB, jednak nie jestem pewien czy miałby on stałych uczestników?Dawno temu był taki czat ale się rozsypał, może warto by było spróbować jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Był też kanał na TS3 - ta sama historia, gdyby szturmować z tym na polskie ego to może by się udało, ale samo xudb jest chyba trochę za małe. Skype oferuje jeszcze takie czaty? Czat mamy też tutaj na forum i wiadomo, jaki jest ruch... IMO lepsze byłoby coś zintegrowanego z grą, taki czat w grze. Nie dałoby się jakiś skryptem połączyć naszego czatu z forum z jakimś oknem w grze? Chociaż tutaj potrzebny byłby raczej jakiś zewnętrzny program. Czy jest na sali programista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Tak, skypechaty są dostępne cały czas.Zaś co do specjalnych programów, nie jestem przekonany. Komu będzie się chciało instalować kolejny program?Steam ma chat dostępny z poziomu gry, ale nie każdy ma grę ze steama aby mieć dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja bym mógł być w takim czacie, ale tylko pisać i nie gadać (zawsze jest kolega który zadzwoni), tylko o czym mielibyśmy gadać? Bo ja w X3 TC to już dawno nie grałem więc i tak nie mam niczego czym bym się nie podzielił na ten temat. Ale jbc. to mogę czatować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi