Vertaril Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Witajcie,Kiedy kończę misje zwrócenia porzuconego statku do stacji, gdy ten już wlatuje na daną stacje dostaję wiadomość prawdopodobnie o zakończeniu zadania. Piszę prawdopodobnie, bo wiadomość jest od Nieznanego i jest pusta, a każda próba wyłączenia okienka przez X lub OK sprawia, że pojawia się znowu i tak w nieskończoność. Wiecie co powoduje taką sytuację? Może da się to jakoś zmienić w plikach gry lub jest już na to jakaś rada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Tak wygląda poprawna wiadomość po dokowaniu zwracanego statku.Albo masz jakieś stare tłumaczenie (z błędem), choć nie przypominam sobie aby w tym tekście był błąd, albo błąd w działaniu skryptu.Zweryfikuj pliki gry przez Steam.Oczywiście masz najnowszego patcha 3.0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertaril Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 (edited) Zweryfikuję, nie mam wyjścia Patch 3.0 więc z tej strony nie powinno być problemu.Spróbuję przejrzeć dokładniej skrypty, może znajdę też coś na Steamie.Dzięki za odp. A czy jest konieczność mojej obecności na pokładzie, kiedy oddaje statek? Edited September 3, 2013 by Vertaril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 W dniu 3.09.2013 o 21:27, Vertaril napisał:A czy jest konieczność mojej obecności na pokładzie, kiedy oddaje statek?Wręcz przeciwnie, nie możesz być na pokładzie oddawanego statku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertaril Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 No to w takim razie wina musi leżeć po stronie któregoś ze skryptów, zacząłem coś przeglądać ale jeszcze nic nie znalazłem, jak wpadnę na trop to poinformuje, może kiedyś ktoś będzie miał podobny problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts