Vertaril Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witajcie,Kiedy kończę misje zwrócenia porzuconego statku do stacji, gdy ten już wlatuje na daną stacje dostaję wiadomość prawdopodobnie o zakończeniu zadania. Piszę prawdopodobnie, bo wiadomość jest od Nieznanego i jest pusta, a każda próba wyłączenia okienka przez X lub OK sprawia, że pojawia się znowu i tak w nieskończoność. Wiecie co powoduje taką sytuację? Może da się to jakoś zmienić w plikach gry lub jest już na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tak wygląda poprawna wiadomość po dokowaniu zwracanego statku.Albo masz jakieś stare tłumaczenie (z błędem), choć nie przypominam sobie aby w tym tekście był błąd, albo błąd w działaniu skryptu.Zweryfikuj pliki gry przez Steam.Oczywiście masz najnowszego patcha 3.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Zweryfikuję, nie mam wyjścia Patch 3.0 więc z tej strony nie powinno być problemu.Spróbuję przejrzeć dokładniej skrypty, może znajdę też coś na Steamie.Dzięki za odp. A czy jest konieczność mojej obecności na pokładzie, kiedy oddaje statek? Edytowane 3 Września 2013 przez Vertaril Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 W dniu 3.09.2013 o 21:27, Vertaril napisał:A czy jest konieczność mojej obecności na pokładzie, kiedy oddaje statek?Wręcz przeciwnie, nie możesz być na pokładzie oddawanego statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No to w takim razie wina musi leżeć po stronie któregoś ze skryptów, zacząłem coś przeglądać ale jeszcze nic nie znalazłem, jak wpadnę na trop to poinformuje, może kiedyś ktoś będzie miał podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi