kamil_- Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 spotkał się ktoś z takim problemem ze w xenonskim sektorze są zawieszone statki które się nie poruszają ani nie można ich zniszczyć, spadają osłony i kadłub ale nie wybuchają. Śmiecą tylko sektor i co jakiś czas dołączają do nich nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witaj w klubie tych co to widzieli, spotkali statki Xenków/Kha'ak, które są niezniszczalne/niewidzialne/mają wielkość piksela. To dość typowy błąd XTM-a w wersji 0.7.3, ale niebawem wyjdzie wersja 0.7.4, która poprawi te błędy, doda kilka nowych i znów będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel76 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam.....Po wielu próbach ostatnio zestrzeliłem klaster krzaków....taki mało ruchawy....Dodam że dokonałem tego reaperem uzbrojonym w plazma bety...Trwało to około 5 min ale warto było, reputacja u ziemniaków podskoczyła aż miło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_- Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No i mamy kolejna łatkę xtm 0.7.4 która nie rozwiązała problemu.. a szkodaOczywiście wgrywając nowego moda nagrałem od nowa grę, spatchowałem do najnowszej wersji i tak dalej..lista wgranych scryptów:Bail Signal Extension :: voxol/xfir01 :: Yes :: 2.1 :: 18/08/2007Community Extended Mod Pack :: AalaarDB / Cycrow :: Yes :: 2.01 :: 11/11/2006Salvage Claim Software :: Cycrow :: Yes :: 1.05 :: 29/06/2006Xenon Migration :: Cycrow :: Yes :: 1.31 :: 25/11/2006a i jeszcze zmodyfikowany xenonski J by można było do niego dokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A rozpocząłeś nową grę, czy grasz na starych save? Bo to może być też przyczyną. Do tego po co ci łatka na J? Podobno w wersji 0.7.4 jest to już poprawione, jak na razie oczywiście nie potwierdzone, ale po co być może nie potrzebnie instalować coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nie Yacku, niestety kamil ma racje . U mnie czysta instalacja i nowa gra, a Khacki zwiadowca po starciu z moim Galleonem pozostał nie ruszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To ja takiego przypadku jeszcze nie miałem, Zwiadowców na koncie mam około 100. Inna sprawa że ja takich Zwiadowców miałem tylko w Kao's Mistake, a tam jeszcze nie dotarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Właśnie w Kaos Mistake jeden taki mi się trafił - wczoraj tam dotarłem i pobuszowałem trochę W FAQ 0.74 piszą, że usunęli problem z niewidzialnymi statkami, ale sprawa widzialnych i niezniszczalnych dalej jest nie załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_- Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 zacząłem nowa grę bo po całkowitej reinstalce gry sajwy mi już nie działałymoże dlatego że nie zainstalowałem niektórych scryptów..działały mi tylko jak nagrałem samego patcha, ale on z kolei nie działał poprawniewyskakiwał komunikat że mod jest niekompatybilny czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No i tez mam problem z niezniszczalnymi Xenonami. Doinstalowalem wczoraj BBS Offers, dziala poprawnie, wiadomosci sie pojawiaja i nawet na samym poczatku dostalem zlecenie czyszczenia sektora Akeela's Beacon z 44 wrogich statkow, mysle sobie, OK do roboty. Wpadam do sektora, a tam 15 N z zerowym kadlubem atakuje nieliczne stacje ktore tam zostaly. Proba zniszczenia ktoregos oczywiscie sie nie powiodla dlatego zmusilo mnie to do poszukania rozwiazania, gdyz zlecenie zostalo juz przyjete, a bez tych niezniszczalnych nie wyplaci mi nagrody, a sa tam jeszcze J i K.No i znalazlem to:http://downloads.thexuniverse.com/Stevio/downloads/Chodzi mi dokladnie o skrypt "Hotkey Cheats" i komede "Destroy...". Wyczytalem, ze niszczy/usowa on kazdy obiekt, ktory da sie namierzyc, szczatki stacji, szczatki statkow, asteroidy niby wszystko, wiec powinno byc git. Dam znac czy niezniszczalni w koncu zostali pokonani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No to wygląda na to że te niezniszczalne N to wina skryptu, a nie XTM-a.Ja mam za sobą dwie wizyty w Kaos Mistake i nie spotkałem tam teraz ani jednego niezniszczalnego/niewidzialnego statku Xenków. Wszystko co tam latało poszło na żyletki lub w drzazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Niezniszczalni niestety nadal pozostana niezniszczalni. Skrypt dziala poprawnie, niszczy wszystko co da sie namierzyc, bramy i stacje rowniez, ale tych przekletych Xenonskich parszywcow zniszczyc nie chce. Paranoja.Usowam oba skrypty i cofam sie do poprzedniego save'a. God damit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi