MARMUR243 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mam do Was małą prośbę związaną z grą X3TC. Chciałem pograć sobie w TC z dodatkiem Albion Prelude. Po przeinstalowaniu gry mam problem z błędem 32. Możecie mi pomóc, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A tak bardziej konkretnie, to z czym masz problem? Nie możesz odpalić starych sav w TC, czy uruchomić nowej gry w AP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Konkretnie , to miałem X3TC i TOTT zainstalowane w laptopie, które spokojnie dawał sobie rade z modem i grą. Po odinstalowaniu gry i dodatku, ponownie zainstalowałem czystą gre X3TC na laptopie i zaczeły się problemy. Pierwszy to system powiadamia mnie , że sterownik został zmieniony i nie jest kompatybilny , oraz czywiście zostaje on wyłączony, drugi pojawia się błąd 1121 lub 32 i trzeci, to że nie jestem uprawniony do uruchamiania tej gry. Totalnie zgłupiałem, kupiłem tą gre i zarejestrowałem ją w Egosofcie. Robiłem kilka prób instalacji i uruchamiania ze zgodnością XP nic nie pomaga. Może mi ktoś podpowiedzieć , co próbować zrobić z takim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi