asosna1 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam. Mam X3:TC i za jakąś misję otrzymałem statek (jakiś mały myśliwiec :/) i przydzieliłem go do skrzydła i chciałem go zabrać na stacje gdzie kupię mu broń i osłony aby latał za mną i mi pomagał. Jednak doleciałem do stacji i przez konsolę poleceń kazałem mu przybić do stacji ale on poleciał sobie 50km od stacji i tam zaczął krążyć i nie miał zamiaru dokować :/. Kilka razy wydawałem rozkaz ale on tylko leciał do stacji przelatywał dok i leciał następne 50 km tylko w drugą stronę i tam sobie latał :/. Zabrałem go kolejno do innych stacji ale w żadnej nie chce zadokować ;_; :/. Ani go sprzedać ani uzbroić. Może ktoś wie co jest z nim/grą/rozkazami wydawanymi prze zemnie nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Każ mu zadokować samemu będąc w innym sektorze. Kup mu wyposażenie, polecenia nawigacyjne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asosna1 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Problem rozwiązany wystarczyło go wykluczyć z skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi