reprobus Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Gram w X3 TC wersja 2.1 2009. Grałem już kiedyś ale doszedłem do tej misji i nie mogłem jej przejść, a ostatnio naszło mnie znowu i postanowiłem ją ukończyć. Chodzi mi o misję w fabule Gonerów, w której trzeba odbić Tropiciela Światła z jakimś obserwatorem na pokładzie. Na forum w opisie fabuł pisaliście, że wystarczy zdjąć mu osłony i pilot sam wyskoczy. U mnie jakoś nie wyskakuje, ściągam mu osłony nawalam dalej a energia i tak mu nie schodzi.Wychodząc w przestrzeń w skafanderku też nie mogę go przejąć. Poczytałem i pomyślałem że może ten abordaż się uda. Ale puszczam 5 marinsów i giną, podszkoliłem ich troszkę i puściłem 10 i też lipa, giną zawsze na 2 pokładzie czy to 5 czy 10. Chciałem z Orki puścić 20 ale nie wiem czemu z Orki nie można wydać polecenia do abordażu ? Niby ma wszystko to samo co M6 z którego to robiłem. Proszę o pomoc, może ktoś miał też taki sam problem. Nie wiem czy to gra się coś zawiesiła czy to normalne jest.Nie chcę żadnych skryptów, tylko normalne rozwiązanie problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 http://xudb.pl/topic/1184-fabula-gonerow-budowa-swiatyni-misja-8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi