Jump to content

Problem z Instalacją cheats script

STUCKOV
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie ! Jestem starym wyjadaczem w X 3 Reunion Ale zabawa w TC jest dla mnie wyzwaniem. Zapomniałem już jak się posługiwać wszystkimi przydatnymi narzędziami dlatego zwracam się o pomoc do was drodzy forumowicze.  Bez dalszych wstępów mam zainstalowane x 3 TC w wersji 3.2 plugin menagera ściągnąłem z tej strony http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915&start=0 Plugin menager 1.47 . natomiast chetas package 1.62 z tond http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691 I teraz kiedy odpalam Plugina dostaje informacje ze vanilia jest obecnie nie modyfikowana i musze ją "zmodyfikować" ... I teraz moje pytanie nooba ...... JAK TO ZROBIĆ?! Wiem jestem beznadziejny jeżeli podbny wątek był już poruszany to z góry przepraszam i dziękuje za pomoc &--#60; przeszukanie forum i FAQ nie wiele pomogły&--#62;

W umie sprawa była dość banalna... Chciałem potestować myśliwce... A tak na marginesie jaki "okręt" myśliwiec jest "najlepszy" w grze? Dawniej wystarczyło dorwać się do Nova ścigacz maksymalnie ulepszyć dodać tarcze i można się było porwać na Xenon J &--#60;pod warunkiem że był bez eskorty 😁&--#62; I tak udało mi się dwa takie starcia wygrać bez rakiet 😁 Tylko ze z tego co mi wiadomo to podobno Terranie są bardziej zawansowani tech... Jak na razie robię ich kampanie i mam uzbierane 1,5 mln kredytów. A w dalszym ciągu latam pierwszą szablą jaką otrzymałem na starcie &--#60;ten skrypt z kopiowaniem okretów jest dość skomlikowany&--#62;. W efekcie czego dalej nie wiem czy czekać aż podniosę reputacje u terran czy kupić jakąś Nove z odzysku i zacząć w nią inwestować ... Jestem weteranem Reunion w TC jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę . Wszelkie sugestie będą mile widziane;-)

Pytanie odbiega od tytułu tematu, proszę trzymać się tematów. Masz kolejne pytania, czytaj forum, pisz w odpowiednich tematach.