Mortis Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Upomniany przez Yacka, zakładam nowy temat. Czy da się w jakiś sposób ukryc niektóre rzeczy z podglądu sektora? (wieze laserowe). Wiem, ze satelity można w opcjach, ale nie znalazłem sposobu na reczne ukrycie wiez laserowych, może jakiś skrypt to poprawia? Ktokolwiek slyszal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Nie. Satelity też nie ukrywasz w podglądzie sektora, tylko w podglądzie twoich własności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Ukryć nie da rady, ale ja sobie radzę z tym zmieniając ich nazwy na * oraz ^ (satelity/wieże laserowe). Co prawda są widoczne na mapie sektora, ale przynajmniej nazwy są krótkie, nie przeszkadzają i nie rzucają się zbytnio w oczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts