gulip Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Na starcie X3TC pojawiają się fajne cytaty. Jestem fanem cytatów stąd moje pytanie. Czy można wyciągnąć z gry plik tekstowy z tymi cytatami, a może są dostępne gdzieś w sieci?Szukałem, ale wujek google nic o tym nie wie.PS próbka jednego z moich ulubionych cytatów zawartych w X3TC:ludzie prędzej by umarli niż pomyśleli i faktyczne najczęściej tak robią - Bertrand Rusell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Plik 0001-L048.xml (czyli kompletny plik tłumaczenia X) page ID=1701. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Wow dzięki już skopiowałem.Normalnie odpowiedź z prędkością pustułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi