dominik55 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witamuzbierałem sobie pieniążków na Farme Pszenicy , poleciałem do Home of Light , znalazłem tam TL Mamuta , podlatuje do niego i zagaduje - a tam brak opcji "Chcę abyś coś dla mnie przewiózł" . jest tylko pytanie o stocznie i o dok. W X2 TL-ki ciężko pracowały a tu co strajk czy kasy tyle mają że nie chcą zleceń przyjmować .P.S. Handlując już troszke zauważyłe że - w odniesieniu do X2 - cena minimalna ogniw wzrosła z 9 do 12 . Czyżby rząd podniósł nam podatki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Bylo juz wiele razy. Czasami statek jest "zajety" wiec bedziesz musial sprobowac pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ew. dozbieraj na wojaczce i kup własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi