dominik55 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 witamuzbierałem sobie pieniążków na Farme Pszenicy , poleciałem do Home of Light , znalazłem tam TL Mamuta , podlatuje do niego i zagaduje - a tam brak opcji "Chcę abyś coś dla mnie przewiózł" . jest tylko pytanie o stocznie i o dok. W X2 TL-ki ciężko pracowały a tu co strajk czy kasy tyle mają że nie chcą zleceń przyjmować .P.S. Handlując już troszke zauważyłe że - w odniesieniu do X2 - cena minimalna ogniw wzrosła z 9 do 12 . Czyżby rząd podniósł nam podatki????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Bylo juz wiele razy. Czasami statek jest "zajety" wiec bedziesz musial sprobowac pozniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Ew. dozbieraj na wojaczce i kup własny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts