OSH Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry wieczór / dzień dobry (w kosmosie nie ma pór dnia ).Jestem weteranem gwiezdnych szlaków - zacząłem od Elite na C-64 w 1997 roku, potem był Frontier na Amidze, Wing Commander, X-Wing (też na Amidze, ale pod Shapeshifterem ), próbowałem FFE (ale coś nie bardzo mi szło przez to sterowanie każdym ciągiem z osobna), Privateer (ukończony, zacząłem RF), Battlecruiser Millennium Gold (liźnięty), Noctis (też liźnięty), Oolite (t już spędziłem trochę więcej czasu i dalej nad tym okazyjnie siedzę)aż wreszcie coś mnie naszło, w Niemczech kupiłem sobie X-Superboksa i teraz tłukę w X BtF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Też jestem nowy.Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam w eskadrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur045 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam. Miłego podròżowania we X-Wszechświecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi