FSEbola Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 zainstalowane : NPC Bailing Addon + SCSM1 Kolos, przejęty SCS'emniestety z ladunkiem z którym nie wiem jak sie pozbyć z pokładumacie może pomysł jak wyciagąć z pokladu mojego Kolosa latajace na gapę zadokowane myśliwce Argonów ..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Sprzedaj kolosa razem z ładunkiem - kupisz za to 2 nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W dniu 12.04.2013 o 20:50, LeWaR napisał:Sprzedaj kolosa razem z ładunkiem - kupisz za to 2 nowe.jako ze z natury odrzucam prostote zapytuje czy bardziej skomplikowanego sposobu nie ma ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Poleć np. do sektora Xenonów to sami wylecą w celu zaatakowania wrogich statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Strata czasu i zysk mniejszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 FSEbola ma zamiar pozbyć się statków na Kolosie a nie Kolosa. To znaczy tak to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na lakiernie go stać? Szpachli pewnie też potrzeba. A tak kupi nówkę. Namawiam do sprzedania Ale zrobisz jak zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 LeWaR zmień sobie w profilu rase na Teladianin . I racja... zrób jak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W dniu 12.04.2013 o 21:13, Xenon.Q napisał:LeWaR zmień sobie w profilu rase na Teladianin Chyba zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W dniu 12.04.2013 o 21:08, Xenon.Q napisał:Poleć np. do sektora Xenonów to sami wylecą w celu zaatakowania wrogich statków.a na ten pomysł nie wpadlem...zaraz sprawdzę,a jak nie to chyba trzeba bedzie tak jak LeWaR mówi zezlomować Kolosaogolnie to Kolosa juz jakis czas temu przejąłem, ale nie zwróciłem uwagi że cos na gape lata w nim,przy okazji tego posta : mam problem, a wiecjak probowałem przejac SCS'em np. M1/M2/M7 Boronów czy Teladian i wzywałem tymze SCS'em statek naprawczy to owy statek naprawczy zawieszał mi się , znaczy jak juz cos do niego zadokowało w celu auto naprawy to juz za cholewe nie chcialo oddokowac, póki sam nie rozwaliłem statku naprawczego, zauwazylem ze dzieje sie tak tylko w przypadku gdy w przejętym statku Boronow/Teladian zadokowane były mniejsze statki borońskie/teladiańskie --czy u was tez ten problem sie pojawia ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to sprawdzaj i pisz czy pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W dniu 12.04.2013 o 21:25, Xenon.Q napisał:No to sprawdzaj i pisz czy pomogłem wskoczyłem Kolosem w najbardziej aktywny Xenoński sektor Core 023 i nic z tego, argońskie mysliwce uczepiły sie hangaru Kolosa i nie zamierzały wylecieć, sprawdziłem tez w sektorze Kha'ak 931 ale niestety tu tez mysliwce nie wyskoczyły z hangaru Kolosa ojj poleca żyletki, poleca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A próbowałeś w rozkazach bojowych polecenia wypuść myśliwce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A te myśliwce normalnie słuchają twoich rozkazów czy szwankują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Raczej nie będą się jego słuchać bo wkońcu nie są to jego myśliwce. Chyba faktycznie nie pozostaję Ci nic innego jak sprzedać tego Kolosa tak jak mówił to LeWaR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Miałem kilka takich przypadków, że po przejęciu statku mającego możliwość dokowania myśliwców, jeśli posiadał myśliwce przypisane do siebie, to one również były przejmowane. Czasem był jednak z nimi kłopot, bo realizowały swoje stare zadania (atak na ich wrogów).Wszystko to zależy od tego jakiego skryptu używa się (MBRR, RRF IR) bo to wina tych skryptów i przypisywania przez nie myśliwców do lotniskowców.Ktoś już dawno temu pisał o podobny problemie, chyba padło tam jakieś rozwiązanie. Tylko jeśli problem został opisany w osobnym temacie, to można go poszukać (pod warunkiem że tytuł ma sensownie napisany). Jeśli jednak problem został opisany w temacie jakiegoś skryptu (NPC BA, SCS lub XRM) to szukaj wiatru w polu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W dniu 12.04.2013 o 21:58, Yacek napisał:A próbowałeś w rozkazach bojowych polecenia wypuść myśliwce? ....... THX. Yacek ...... THX Panowie .......polecenie wypuśc mysliwce podziałało, muszę tylko wskoczyć w wrogi sektor wypuścić myśliwce i przeskoczyć w inny sektor, bo wypuszczone myśliwce wracają do hangaru jak odganiane muchy od g ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czyli należało połączyć obie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zawsze można sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ale nie trzeba ty nałogowy handlarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi