gulip Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość. Nie wyszukałem podobnego stąd założyłem swój. Ewentualnie podepniecie we właściwe miejsce.Chciałem prosić o radę w temacie przerywania ognia laserów w czystym X3TC lub podanie skryptu, który to umożliwia. Nie wyczytałem takiej opcji w instrukcji. A wciskanie w czasie walki "ctrl + c" i wybranie polecenia dla wieżyczek "brak" to w przypadku Boreasza (i nie tylko) oznacza wybuch wrogiego statku.Zarabiam na kadłubach (skrypt bailing addon i złomiarz) i zależy mi na przerwaniu ognia wieżyczek za pomocą zdefiniowanego klawisza (by przejąć a nie zniszczyć wrogi statek).Poza tym zmiana celu dla wieżyczek, które mają rozkaz atakuj mój cel nie zawsze jest skuteczna.Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zobacz na skrypt MARS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi