HYZIO Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Witam to znowu ja z małym problemikiem :Otóż kupiłem sobie w końcu upatrzony Statek Pasażerski, czyli Iguana od splitów kierowałem się przede wszystkim szybkością statków a Iguana jest najszybsza 308 max . drobne wycieki i pojedynczych klientów tym moim cudem transportuje, ale wspomnianej tytułowej misji kurde jakość nie mogę dostać, pomimo że na statku nic w ładowni niema po za osłonami i uzbrojenie , które jest zainstalowane. Czy da się to wykonać moją Iguaną czy muszę się zapatrzyć w inny TP a jak tak to jaki jak jest min wielkość w ładowni abym dostał tę misje . Dwa jak komputer liczy tych pasażerów bo ciągle widnieje mi 3 a ostatni kurs to było na pokładzie 41 paserów ps. dołączam komunikat . kóry otrzymuje gdy próbuje odebrać misje Wyprawa ich życia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Co prawda nie grałem w starsze od X3:Reunion gry z tej serii. Ale tutaj stawiałbym na zbyt małą przestrzeń ładunkową. Spróbowałbym rozszerzyć ów przestrzeń (jeśli jest taka możliwość) za pomocą pakietów kompresji przestrzeni (dostępne w nowszych iksach w ofertach stacji handlowych oraz dokach zaopatrzeniowych). Jeśli wciąż nie będzie się dało rozpocząć tej misji to spróbuj innym TP (najlepiej większym. W Reunionie Argońskie TP mnie nigdy nie zawiodły przy takich misjach). Mam nadzieję, że pomogłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 czyli kupienie drugiego TP bo Splicki Pojazd ma Nierozszerzalną ładownie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 W późniejszych iXach wszystkie statki mają rozszerzalną ładownię. Nie wiem jak jest u ciebie, więc potraktuj moją wypowiedź jako pomysł, a nie jako pewne rozwiązanie. Możesz spróbować z innym statkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts