Joshi Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam. Czy istnieje jakis sposob na zmiane kosztow napraw w stoczniach? Uwazam ze obecne ceny to "lekka" przesada. Moze da sie zmienic wartosc jakiegos pliku by zmniejszyc koszty napraw np. o 50%?Ps: Brak polskich znakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie jestem pewien, ale chyba, ktoś jakiś czasem pytał o to w temacie XRM na forum Egosoftu. Autor moda odpowiedział wtedy, że jest to "hard code", czyli nie da się tego zmienić w prosty sposób.Jeśli nawet, to po co? Ceny są odpowiednio zbalansowane, niższe niż koszty zakupu nowego statku. A do tego w TC/AP mamy przecież Laser Naprawczy, którym można za free naprawiać statki. Można też zainstalować jeden z kilku skryptów, dzięki któremu naprawimy statki szybciej niż Laserem Naprawczym, a taniej niż w stoczni, lub nawet za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W dniu 19.03.2013 o 16:44, Yacek napisał:(...)Jeśli nawet, to po co? Ceny są odpowiednio zbalansowane, niższe niż koszty zakupu nowego statku.(...)No to już jest Twoja opinia Yacku Moja jest nieco inna, a właściwie to zupełnie przeciwna. I właśnie dla tego zadałem powyższe pytanie. No ale trudno, nie da się to nie. Trzeba poradzić sobie inaczej (niestety).Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W dniu 19.03.2013 o 17:57, Joshi napisał:No to już jest Twoja opinia Yacku Moja jest nieco inna, a właściwie to zupełnie przeciwna.No i co się unosisz? Każdy ma własną opinię, a rozwiązania podałem.Sam nie naprawiam statków w stoczniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Hmm, nie wiem z czego wywnioskowałeś że się unoszę skoro grzecznie odpisałem i napisałem praktycznie to samo- Ty masz swoje zdanie a ja swoje. No ale nie będę robił offtopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi