Miodzik Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dopiero co powróciłem do x3. Po ponownej instalacji mam jednak problem z rangą handlową. Robię misje, handluje - ona ciągle jest na zero i 0% do następnej. Ponadto nie mogę w żaden sposób korzystań z poleceń handlowych, bo są zacieniowane (mam kupione handlowe polecenia mk1, 2 i 3). Odblokowany jest tylko handel ręczny kup/sprzedaj. Problem drugi może wynikać z problemu pierwszego... tak więc jak zrobić, by ranga handlu rosła? Problem dotyczy x3tc i x3ap, zarówno gry czystej jak i zmodowanej.Reinstal nie skutkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 W dniu 27.02.2013 o 18:12, Miodzik napisał:Ponadto nie mogę w żaden sposób korzystań z poleceń handlowych, bo są zacieniowane (mam kupione handlowe polecenia mk1, 2 i 3). Odblokowany jest tylko handel ręczny kup/sprzedaj.Wybrałeś jakąś swoją stacje jako bazę? Bo tylko wtedy te opcje zostaną odblokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzik Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Działa :-)Nie pamiętam, żeby wcześniej była konieczność ustalania swojej bazy macierzystej. To coś wprowadzono w jakim celu? Czym skutkuje ustalenie swojej bazy? Handlarze tam uciekną w razie ataku, będą się cały czas kręcić w okolicy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W dniu 28.02.2013 o 16:07, Miodzik napisał:Działa :-)Nie pamiętam, żeby wcześniej była konieczność ustalania swojej bazy macierzystej.Zawsze była. Tak działają polecenia handlowe Mk1 i 2. Służą do obsługi naszych stacji (fabryk). Co innego handlowe Mk3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi