gulip Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 kiedyś grałem jeszcze w Privatera lub frontier elite, nie pamiętam bo to było dawno i kiepsko mi szło. Chyba byłem za mały. Pamiętam tylko statek Panther Clipper który pozostawał w sferze marzeń.później zagrałem w X3 Reunion ale odbiłem się od tej gry przez niewiedzę, słabego kompa, żmudne dochodzenie do lepszych statków. Gra mnie zauroczyła ale zakończyłem na Split Dragonie i jakoś dostawałem baty od wszystkich (podejrzewam niewiedzę).z miesiąc temu zacząłem grać w X3 TC, kupiłem z kolekcji klasyki. Wciągneło mnie na całego. Wydaje się, że ta gra jest 10 razy lepsza od X3R. Już mam Tygrysa Splitów, Vidara, Springblossoma i kilka myśliwców w tym 2 Spitfyre (skończyłem fabułę Terran). Nie przepadam za handlem, wolę walkę a dzięki skryptowi złomiarz można z tego żyć.kończąc to przywitanie, chciałem podziękować za to forum. Jest bardzo czytelne, zawiera dużo informacji i dzięki niemu gra się 10 razy fajniej.także jeszcze raz dzięki za zgromadzone tu informację i melduje się na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witaj.W dniu 21.02.2013 o 18:20, gulip napisał:Gra mnie zauroczyła ale zakończyłem na Split Dragonie i jakoś dostawałem baty od wszystkich (podejrzewam niewiedzę).Mnie również ktoś polecał Smoka i też dostałem w nim baty. Na szczęście skończyłem fabułę X3R, zainstalowałem patch 2.5, zdobyłem Hyperiona i dalej już jakoś poszło.W dniu 21.02.2013 o 18:20, gulip napisał:Nie przepadam za handlem, wolę walkę a dzięki skryptowi złomiarz można z tego żyć.To tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Trzeba reprezentować poziom więc serdecznie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Również witam na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 witam nowego pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Joł. Życzę owocnych lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi