Jump to content

czołgiem

gulip
 Share

Recommended Posts

kiedyś grałem jeszcze w Privatera lub frontier elite, nie pamiętam bo to było dawno i kiepsko mi szło. Chyba byłem za mały. Pamiętam tylko statek Panther Clipper który pozostawał w sferze marzeń.

później zagrałem w X3 Reunion ale odbiłem się od tej gry przez niewiedzę, słabego kompa, żmudne dochodzenie do lepszych statków. Gra mnie zauroczyła ale zakończyłem na Split Dragonie i jakoś dostawałem baty od wszystkich (podejrzewam niewiedzę).

z miesiąc temu zacząłem grać w X3 TC, kupiłem z kolekcji klasyki. Wciągneło mnie na całego. Wydaje się, że ta gra jest 10 razy lepsza od X3R. Już mam Tygrysa Splitów, Vidara, Springblossoma i kilka myśliwców w tym 2 Spitfyre (skończyłem fabułę Terran). Nie przepadam za handlem, wolę walkę a dzięki skryptowi złomiarz można z tego żyć.

kończąc to przywitanie, chciałem podziękować za to forum. Jest bardzo czytelne, zawiera dużo informacji i dzięki niemu gra się 10 razy fajniej.

także jeszcze raz dzięki za zgromadzone tu informację i melduje się na pokładzie 😀

Witaj.

W dniu 21.02.2013 o 18:20, gulip napisał:

Gra mnie zauroczyła ale zakończyłem na Split Dragonie i jakoś dostawałem baty od wszystkich (podejrzewam niewiedzę).

Mnie również ktoś polecał Smoka i też dostałem w nim baty. Na szczęście skończyłem fabułę X3R, zainstalowałem patch 2.5, zdobyłem Hyperiona i dalej już jakoś poszło.

W dniu 21.02.2013 o 18:20, gulip napisał:

Nie przepadam za handlem, wolę walkę a dzięki skryptowi złomiarz można z tego żyć.

To tak jak ja.