dominik55 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witamzakupiłem troche ulepszeń do mojego M5 i jest tam komenda ZBADAJ SEKTOR , zaznaczam wychodzi mi mapa galaktyki - zaznaczam sektor w którym jestem - potem mój statek - potem trzeba wprowadzić 2 razy liczbe - i właśnie chodzi co oznaczają te liczby - co trzeba wpisać . Będe wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 pewnie promień w poziomie i promień w pionie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dokladnie tak. To sie chyba zwie wariancja ekliptyczna. Wpisujesz wartosci i statek bedzie caly czas krazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi