nekkoru Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wiem że temat być może ... hmm dość osobliwy, aczkolwiek takowego na forum nie widzę, a 14 Luty coraz bliżej. Obchodzicie w ogóle te "święto", jeżeli tak to jak ? Zabieracie swoją drugą połówkę do kina/restauracji/całonocny maraton łóżkowy, czy może należycie do tych którzy tego dnia drugą (a potem być może i trzecią) połówkę kupują w sklepie, zbierają znajomych i grzeją żołądek wraz z wątrobą?Ja planów za bardzo nie posiadam, rok temu w drodze pokojowych pertraktacji ustaliliśmy, że walentynki 2013 organizuje ona, gdyż poprzednie (nasze pierwsze wspólne) organizowałem ja (No a jak, równouprawnienie przecież ). Mimo wszystko miałem coś w zanadrzu na ten rok, jednak ostatecznie nie wypaliło (mianowicie kolacja na środku murawy niedokończonego stadionu śląskiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Mi jakos nie odpowiada to 'święto' , nie wiem czemu musimy ulegac na siłe amerykanizacji ?Walentynki,Halloween, miewa sie dobrze u nas ale słowiański odpowiednik tego Noc Świętojanska(Świeto Kupały) to juz nie.Moze zacznijmy obchodzic Święto Penisa tak jak jest w Japonii lub Ramadan jak to jest w krajach arabskich ?A co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Z dwojga złego wolę już japończyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Funny LeWaR strikes again! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi