psorek Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Grałem w X3R dwa, trzy lata temu - jest tu nawet kilkadziesiąt moich postów i kilka tematów. Niestety zapodziała mi się gdzieś płyta z grą. Próbowałem nawet znaleźć do ściągnięcia, ale też bezskutecznie. Nie ma nawet żadnych żywych torrentów... Co jeszcze mogę zrobić (poza przewalaniem całego domu)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Kupić Antologię, zawiera wszystkie gry z serii X (oprócz AP). http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=3818 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psorek Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 Ha! Płyta się znalazła! Brat użył jej (w opakowaniu!) jako nóżki od komputera, bo mu się obudowa trzęsła -.- . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facemob Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Hyhyhyhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 W dniu 29.12.2012 o 14:09, psorek napisał:Ha! Płyta się znalazła! Brat użył jej (w opakowaniu!) jako nóżki od komputera, bo mu się obudowa trzęsła -.- .No powiesić dziada za taką profanacje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts