BQB Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mojemu synowi wujek kupił jakąś gazetkę komputerową i w niej właśnie była ta gierka. On ją zainstalował, zaczął grać, ja popatrzyłem i również zacząłem grać. Przypomniał mi się Morrowind bo w niego bardzo fajnie się grało. Grał ktoś może już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tą "gazetką" był zapewne magazyn CD-Action. Grę mam, zainstalowałem, uruchomiłem, pograłem 30 minut, wyłączyłem, odinstalowałem. Powód? Zbyt "płaska" gra - musi zboczenie wywołane nadużywaniem The Elder Scrolls IV chyba już nigdy nie pozwoli mi na obiektywizm... Co mi się podobało, to swojski klimat tej gry - te imiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Widzisz, Oblivion jakoś mnie nie wciągnął, pograłem chwilę - do wyjścia z podziemi, obejrzałem sobie trochę świata i świat ładny, piękny, ale mi pozostało wspomnienie po TESIII i mi ten interfejs nie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi