BQB Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Mojemu synowi wujek kupił jakąś gazetkę komputerową i w niej właśnie była ta gierka. On ją zainstalował, zaczął grać, ja popatrzyłem i również zacząłem grać. Przypomniał mi się Morrowind bo w niego bardzo fajnie się grało. Grał ktoś może już? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalovy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Tą "gazetką" był zapewne magazyn CD-Action. Grę mam, zainstalowałem, uruchomiłem, pograłem 30 minut, wyłączyłem, odinstalowałem. Powód? Zbyt "płaska" gra - musi zboczenie wywołane nadużywaniem The Elder Scrolls IV chyba już nigdy nie pozwoli mi na obiektywizm... Co mi się podobało, to swojski klimat tej gry - te imiona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BQB Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Widzisz, Oblivion jakoś mnie nie wciągnął, pograłem chwilę - do wyjścia z podziemi, obejrzałem sobie trochę świata i świat ładny, piękny, ale mi pozostało wspomnienie po TESIII i mi ten interfejs nie pasował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts