S11 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nieświadomie zupełnie stałem się królikiem doświadczalnym w pewnym eksperymencie. Otóż po wczorajszym wieczorze spędzonym w całości nad grą STALKER, cofnąłem się pamięcią do innych wieczorów spędzonych na grach różnego typu, oraz wieczorów nie poświęconych grom w ogóle. Po dokładnym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że granie w gry typowo "męskie", a więc strzelaniny FPP w rodzaju Dooma czy STALKERA, znacząco wpływa na porost włosów . Dowodem tego jest zwiększony zarost na mojej bródce , który po wieczorze spędzonym nad Stalkerem zwiekszył się więcej niż podczas grania w X3, a już bez grania w gry, np. podczas jazdy na rowerze, czy spacerku, właściwie się nie zwiększał w ogóle. Podobny wzrost zauważyłem tylko podczas upojnej nocy w miłym towarzystwie . Nie zauważyłem za to różnicy w długości włosów na głowie, ale podejrzewam, że ten wzrost jest współmierny do zarostu na twarzy . Czy koledzy mogą potwierdzić moje spostrzeżenia? )) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Sau dobrze się czujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 CytatSau dobrze się czujemy? Masz tu dowód na to, że gry to nałóg który niszczy mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dokładnie, mnie po każdej dłuższej sesji przy grze wypadają z głowy zwoje mózgowe. Rekord to 25 zwojów po 12h gry w X3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 CytatMasz tu dowód na to, że gry to nałóg który niszczy mózg Mów za siebie . Faktem jest moim zdaniem, że ganianie po mapie z karabinem w wirtualnych dłoniach, w skupieniu i z chęcią walki, pobudza, przydaje adrenaliny, więc może tymczasowo wzrasta produkcja w organizmie hormonu odpowiedzialnego za "męskość". Jak pisałem, temat nie jest skierowany do chłopców w wieku naście lat, chyba że zaczęli się już golić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 CytatMów za siebie . [...] Jak pisałem, temat nie jest skierowany do chłopców w wieku naście lat, chyba że zaczęli się już golić .Pozwole sobie wtrącić off-topic. Skoro tego nie zauważyłeś, to niestety ci to powiem: Jeśli masz pisać bzdury dla bzdur, to pisz je sobie na kartkach, które później będziesz mógł wywalić, spalić, a nawet zjeść (odradzam), bo zarówno dla mnie, jak i wielu innych osób te tematy są... eh, szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Zgadzam się z opinią Rafia. Zamykam bzdurny temat. Następny, podobny będzie od razu zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Skoro jest popyt na takie "dyskusje", pozwoliłem sobie otworzyć topik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Kajam się, ale jakoś to przegapiłem. Drugi post Michała zwalił mnie z nóg Czujecie to: Sau się opisał (nota bene nie był chyba na czczo), a Michałowi nie chciało się pisac.Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To ja oczekuję przeprosin od winnych niesłusznego zamknięcia tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie będzie przeprosin. Zamknięcie było słuszne. Ponowne otwarcie nastąpiło z przyczyn nie związanych z nastawieniem do treści posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi