Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 witamnormalnie jestem w szoku,są takie małe asteroidy oznaczone jednak nie można przeskanować, zawierają nividium, rudę i takie tam jeszczeaby je zebrac nalezy rozdrobnić czyli rozpiżyć - ale, ale, u mnie wygląda to tak, że po trafieniu znikają całkowicieczy spotkał sie ktoś z czyms takim i o co chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Albo za silna rakieta, albo to ostatnie stadium gruzu, który po trafieniu znika. Spróbuj zabrac do ładowni transportowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To gruz. Powinny rozpaść się na mniejsze kawałki. Może za mocna bronią je potraktowałeś i rozpyliły się? A może opcje grafiki nie pozwalają wyświetlać mniejszych kamieni, ze względu na wydajność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 miotacz wysokoenergetycznej plazmy gruz jest duży w tej postaci nie zmieści sie do ładowniw poprzednich grach rozdrabniałem w tym samym miejscu i było ok a teraz cos nie bardzono dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 W dniu 30.11.2012 o 14:51, Green napisał:w poprzednich grach rozdrabniałem w tym samym miejscu i było ok a teraz cos nie bardzono dziwna sprawaJakieś mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 taktak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To co podałeś to są skrypty, pytałem o mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jeszcze SCS (złomowanie)oraz adsing remove X-Tra Ship/Station Pack - Prev Cadius Ship Pack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Tak jak mówił Yacek, może masz coś z ustawieniami dotyczącymi grafiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 gdyby nie wyświetlało rozbitych skał to jak wytłumaczyć fakt, że TL nie zbiera tych skał?to pewnie cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie wyświetla rozbitych skał, bo są one usuwane z gry. Pytanie: co jest tego powodem? Może nim być jakiś mod zwiększający wydajność gry, właśnie poprzez usuwanie zbędnego gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jedynym zainstalowanym modem jest X-traw poprzedniej grze miałem go i skały nie znikały tak więc co może być tego powodem, może coś ze skryptami jest to związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi