szczekan Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 W dniu 7.12.2011 o 17:58, Yacek napisał:Zanim pojawi się X-Rebirth, Egosoft przygotował dla wszystkich graczy (albo prawie wszystkich) niespodziankę. Już 15 grudnie 2011 pojawi się nowa gra będąca łącznikiem pomiędzy X3 Terran Conflict, a X-Rebirth. Będzie to X3 Albion Prelude dostępne do pobrania za darmo ze Steamu dla wszystkich, którzy posiadają X Superbox. Dla graczy posiadających tylko X3 TC gra będzie dostępna na Steamie w cenie 9.99 Euro....Czas szybko leci, to już niemal rok od premiery. Wówczas wydawało się, że już za moment będzie X-Rebirth. Teraz wydaje się, że na Rebirth przyjedzie nam poczekać co najmniej 1 i 3/4 momentu .Jestem ciekaw, czy z perspektywy prawie roku, uważacie, że AP było warte kupna? Czy częściej gracie w X3 TC, czy w AP? Jeśli chodzi o mnie, to nie żałuję zakupu, gram do dzisiaj, natomiast nie wróciłem już do X3 TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 W dniu 16.11.2012 o 11:44, szczekan napisał:Jestem ciekaw, czy z perspektywy prawie roku, uważacie, że AP było warte kupna? Czy częściej gracie w X3 TC, czy w AP? Jeśli chodzi o mnie, to nie żałuję zakupu, gram do dzisiaj, natomiast nie wróciłem już do X3 TC.Ja tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Warto. A jak ktoś jest prawdziwym fanem serii to warto również zainwestować w X Superbox jako że w nim wszystkie gry działają na nowszych systemach i są lepiej zoptymalizowane. Mam obok TC ale nie gram. Ciupie w AP non stop . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi