Sorkvild Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wymienie te najpopularniejsze. - Fight Command Software Mk3- Ocs Apollo- Terracorp combat pilots- AzzPiloteIA III- Levelling Ai aka Out of sector bountyCzy uzywacie tych skryptow. Jesli ta,k to prosilbym o podzielenie sie uwagami i czy w ogole warto sie tym interesowac. Ja narazie testowalem ostatni skrypt. Glownie sluzy on do inkasowania pieniedzy za niszczenie wroga w sektorach innych niz gracz (OOS out of sector), dodatkowo wykorzystuje j 7 level zdolnosci pilota. W czystym X3 tworcy ograniczyli sie do 6 i 7 byl zablokowany. Co zaobserwowalem. W sumie spektakularnej roznicy to nie ma badz jest ona niedostrzegalna. Pilot dostaje range przy pierwszym zniszczeniu wroga np. Aspirant czy Porucznik. Narazie tyle, w fazie testow. Chetnie sprawdzilbym pozostale, ale nie jestem pewien czy warto wiec dlatego pytam czy ktos przypadkiem ...Dla zainteresowanych, wszystkie skrypty sa dostepne na forum egosoftu.edit. poprawilem na fight command software mk3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Cytat- Fight Command Software Mk2Chyba Mk3 Używam tego, ale rewelacja to nie jest, kilka bojowych komend więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Czy można instalować kilka takich skryptów naraz, czy tylko jeden?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Masz odpowiedź w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 W FAQ jest tylko o instalacji skryptów, a o skryptach polepszających AI nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 A przepraszam, umknęło mi "takich" w Twoim pytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 CytatCzy można instalować kilka takich skryptów naraz, czy tylko jeden??Nie wszystko jest ze soba kompatybilne. Np Fight Mk3 nie jest kompatybilne z paczka pilotow bojowych Terracorp. Narazie zainstaluj sobie FIght mk3, a potem doloz apollo. Zobacz jak ci sie bedzie gralo. Co do PilotAiIII nie wypowiem sie bo studiuje narazie obszerne readme i dodatkowo forum. Wyglada na dosc zaawansowany skrypt,a takie najlepiej zostawic samodzielne.Panowie jak jest z usuwaniem tych skryptow, wystarczy ze jak usune dodane pliki i wrzuce spowrotem te z backupu to wszystko wroci do normy czy beda jakies zaciachy bo statki Ai moga miec FCSmk3 podczas gdy ja usunalem pliki, no i wiadomo co dalej :/Narazie boje sie odinstalowywac tego co dodalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi