henryk5pio Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak w temacie. W HQ możemy sobie pomalować statek. Jest ponad 250 kolorów i odcieni... Osobiście się w to jeszcze nie bawiłem, gdyż każde pomalowanie i spr. to byłoby musowe od dokowanie, obejrzenie statku i zadokowanie z powrotem. Więc mam drobne pytanie, czy mógłby ktoś polecić konkretne konfiguracje na jakieś ciekawe kolory/odcienie? Interesują mnie zwłaszcza ciemna zieleń, głęboka czerń, kruczoczarna czerń, rdzawy/rudy/ognisty. Ale nie pogardzę jakimiś odkrytymi przez was Wiem, mogę samemu posprawdzać, ale z tyloma kolorami i odcieniami to robota na lata Dlatego bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Sam sprawdź, to będziesz wiedział, że efekty są marne i nie warte zachodu.I nie 250 kolorów tylko 250 rodzajów nasycenie, a to diametralna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Aha... rozumiem... Więc nie będę podchodził do tego zbyt entuzjastycznie... Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Sprawdź sobie to. Nie jestem pewien czy efekty aż tak będą widoczne.10 Pomaranczowy45 Zolty75 Limonowy150 Zielony210 Niebieski250 Purpurowy300 Różowy359 Czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi