Jump to content

Przenośny system wiertniczy

zamek9
 Share

Recommended Posts

Mapa Scorpa jest nie dla mnie 😀, co do znalezienia fabryki to chyba jeszcze takiego sektora nie odkryłem...

jak wchodze w encyklopedię i przenosny system wiertniczy to w danych mi pokazuje "dostępne w następujących dokach" i pokazuje kilka doków z różnych sektorów, rzadnych fabryk itp nie mam.

Niezupełnie. Zerknij tutaj http://roguey.co.uk/x3ap/stations/where.php?id=21 Wprawdzie mapa Scorpa pokazuje ad hoc co się dzieje (a zatem czy w fabryce jest gotowy produkt) a ta strona nie, ale jest na niej masa przydatnych informacji (mapa, statki, dokładne współrzędne wszystkiego - a to się przydaje, choćby przy szukaniu obiektów czy bram skokowych)

• 2 weeks later...

A więc własnie po wielu godzinach szukania na ślepo udało mi się zakupić "przenośny system wiertniczy"... mam skaner minerałów, mam zgarniacz rudy... latam rozbijam asteroidy wlatuje w nie, kombinuje jak mogę i nic, więc takie lamerskie pytanie... jak mam zbierac rudę ? rozumiem, że zgarniacz rudy jest do tego ale jak to zrobić ? A może potrzebuje innego statku ? latam superfrachtowcem.

Pozdrawiam

PS. Ok, juz wydobywam

W dniu 13.10.2012 o 12:35, zamek9 napisał:

Czy jest możliwość by wynająć statek z ładownią ST ? chciałbym sobie jakiś kompleks postawić, ale jak mam zbierać kilkanaście milionów by kupić np. Mamut-a do przewiezienia kompleksu to za dużo czasu i pieniedzy mi uplynie.

Tak można. Pisze o tym w instrukcji do gry. Przeczytaj instrukcję i nie zadawaj pytań na które znajdziesz odpowiedź w instrukcji.

W dniu 13.10.2012 o 12:44, zamek9 napisał:

No bardzo bym chciał ale nie wiem skad mam ja wziąć, kupiłem gry przez steam i żadnej instrukcji nie otrzymałem

W katalogu Dokuments w katalogu TC (AP jest dodatkiem do TC, więc kupując AP musiałeś mieć kupione TC). Jeśli wybrałeś podczas instalacji wersję PL, to plik nazywa się Manual_PL.pdf.

Miłego czytania.