zamek9 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam mam problem, szukam tego i nigdzie nie mogę znaleźć, byłem w wielu dokach ale zawsze mają 0/32, jest jakis sposób czy miejsce by to nabyć ? czy po prostu trzeba czekać aż się pojawi ?Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zainstaluj Mapę Scorpa, znajdziesz szybciej.Albo szukaj fabryki PSG, jeśli i tam nie będzie, to dostarcz wymagane surowce do fabryki i poczekaj aż wyprodukują, wtedy kup zanim handlowcy NPC wykupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mapa Scorpa jest nie dla mnie , co do znalezienia fabryki to chyba jeszcze takiego sektora nie odkryłem...jak wchodze w encyklopedię i przenosny system wiertniczy to w danych mi pokazuje "dostępne w następujących dokach" i pokazuje kilka doków z różnych sektorów, rzadnych fabryk itp nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W dniu 3.10.2012 o 20:02, zamek9 napisał:Mapa Scorpa jest nie dla mnie , No to szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Niezupełnie. Zerknij tutaj http://roguey.co.uk/x3ap/stations/where.php?id=21 Wprawdzie mapa Scorpa pokazuje ad hoc co się dzieje (a zatem czy w fabryce jest gotowy produkt) a ta strona nie, ale jest na niej masa przydatnych informacji (mapa, statki, dokładne współrzędne wszystkiego - a to się przydaje, choćby przy szukaniu obiektów czy bram skokowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 A więc własnie po wielu godzinach szukania na ślepo udało mi się zakupić "przenośny system wiertniczy"... mam skaner minerałów, mam zgarniacz rudy... latam rozbijam asteroidy wlatuje w nie, kombinuje jak mogę i nic, więc takie lamerskie pytanie... jak mam zbierac rudę ? rozumiem, że zgarniacz rudy jest do tego ale jak to zrobić ? A może potrzebuje innego statku ? latam superfrachtowcem.PozdrawiamPS. Ok, juz wydobywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Czy jest możliwość by wynająć statek z ładownią ST ? chciałbym sobie jakiś kompleks postawić, ale jak mam zbierać kilkanaście milionów by kupić np. Mamut-a do przewiezienia kompleksu to za dużo czasu i pieniedzy mi uplynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W dniu 13.10.2012 o 12:35, zamek9 napisał:Czy jest możliwość by wynająć statek z ładownią ST ? chciałbym sobie jakiś kompleks postawić, ale jak mam zbierać kilkanaście milionów by kupić np. Mamut-a do przewiezienia kompleksu to za dużo czasu i pieniedzy mi uplynie.Tak można. Pisze o tym w instrukcji do gry. Przeczytaj instrukcję i nie zadawaj pytań na które znajdziesz odpowiedź w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No bardzo bym chciał ale nie wiem skad mam ja wziąć, kupiłem gry przez steam i żadnej instrukcji nie otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W dniu 13.10.2012 o 12:44, zamek9 napisał:No bardzo bym chciał ale nie wiem skad mam ja wziąć, kupiłem gry przez steam i żadnej instrukcji nie otrzymałemW katalogu Dokuments w katalogu TC (AP jest dodatkiem do TC, więc kupując AP musiałeś mieć kupione TC). Jeśli wybrałeś podczas instalacji wersję PL, to plik nazywa się Manual_PL.pdf.Miłego czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dziękuję rzeczywiście jestPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi