Aldaran Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czy komus udalo sie przejac Arana po skoku napedem rozproszonym ?Jesli tak prosilbym o Wasze wrazenia z tego.Znalazlem odnosnik do tego tematu - http://roguey.co.uk/x3ap/help/guides/aran/jak to sie ma w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mnie. Kilka miesięcy temu, po raz pierwszy. Było to w AP+XRM. Skoczyłem pierwszy raz do sektora dostępnego dzięki UJD i od razu zobaczyłem Arana. Przejąłem go SCS Suite. Zadokowałem, przeniosłem Napęd Skokowy i Ogniwa i wróciłem.Arana sprzedałem, ma on (ten znajdowany w tym sektorze) jeden babol, nie widać go na liście statków w podglądzie sektora. Jest zrobione specjalnie, aby nie można go było odszukać łatwo w sektorze gdzie go można znaleźć, ale powinno się to zmienić po jego przejęciu, niestety nie zmienia się.Teraz mam dwa Arany, kupione w stoczni, z nimi nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie uzywam SCS Suite.Natomiast zastanawia mnie to ze nie mozna go zaznaczyc,czy wyslanie kilku kapsul abordazowych wystarczy Yacek ?Raz z ciekawosci potraktowalem go laserem i zaraz sie rozpadl, to jaka on ma wartosc kadluba skoro sie rozpada po chwili a nie moge tego wczesniej sprawdzic ?Naprawiac Arana to kosztowne lub czasochlonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja natomiast nigdy nie bawię się w abordaż, więc ci nie powiem.A naprawiał się sam, dzięki skryptowi SLAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Chodzi mi o przejecie statku bez skryptow.Osobiscie uwazam ze SCS jest bardzo przydatny ale zbyt ulatwiajacy rozgrywke(ocena subiektywna , kazdy gra jak chce)Moje pytanie to jak go ugryzc gdy go nie moge nawet 'zaznaczyc' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Linki do tematów o Aranie:http://xudb.pl/topic/2140-co-to-jest-aran/http://xudb.pl/topic/1677-niewidzialny-aran/page__hl__aran__fromsearch__1Wyszukiwarkę masz wyłączona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wyszukiwarka wlaczona ale odpowiedzi dotycza skryptu SCS , wiec odp. nie uzyskalem.No coz, sprobuje "rzucic sie z motyka na slonce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pamiętaj, że to jest już opuszczony statek, więc abordaż nie wchodzi w grę. Pozostaje SCS lub Wirus Włamań Systemowych. Możesz też spróbować podlecieć do niego w skafandrze i zobaczyć czy będzie opcja "Przejmij". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W dniu 29.09.2012 o 21:29, Aldaran napisał:Wyszukiwarka wlaczona ale odpowiedzi dotycza skryptu SCS , wiec odp. nie uzyskalem.No coz, sprobuje "rzucic sie z motyka na slonce" I jak udalo Ci sie..??? .... opcja PRZEJMNIJ lecac w skafandrze nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W dniu 21.10.2012 o 17:16, FSEbola napisał:I jak udalo Ci sie..??? .... opcja PRZEJMNIJ lecac w skafandrze nie dzialaNo to pozostaje Wirus Włamań Systemowych lub SCS. Ja przejąłem go SCS-em, w czystej grze zadziała Wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 WWS czy SCS tez nie dziala .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 W dniu 1.11.2012 o 21:44, FSEbola napisał:WWS czy SCS tez nie dziala .. http://xudb.pl/topic/2386-aran/page__view__findpost__p__37604U mnie zadziałał. SCS Suite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi