Jozin Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Otóż, kupiłem sobie Sępa Górnika, więc jest on wyposażony do wydobywania np. Nvidium. Zlokalizowałem takie pole w Scale Plate Green. Teraz pytanie, gdy daje mu z poleceń specjalnych polecenie "wydobądz minerały" gdy klikam widze tylko Ruda,Krzem,Lód , moge klikać klikać i nic, nie pojawia się Nvidium. Jak mam zebrać to Nvidium? Próbowałem ręcznie, to albo przesadzilem z rozdrobnieniem, albo rozwalilem sie o asteroidy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tylko ręcznie.Rozwalasz asteroidę rakietą, rozdrabniasz laserem i puszczasz TS z poleceniem zbierania gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozin Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Poradziłem sobię, spekulacja na giełdzie tym Nvidium zrobiła ze mnie "rosyjskiego magnata". Teraz czas rozwałkować conieco Xenonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi