Jamba Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Cześć,po wielu miesiącach przerwy znów wróciłem do X2, i pojawiło się kolejne pytanie na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi nawet na forum egosoftu.Czy misje typu "Xenon Invasion" są zawarte w BPH Plugin czy jest jakiś osobny skrypt?Działać to miało następująco: w biuletynie na stacjach w sektorach w pobliżu sektorów xenońskich można natrafić na misję w której należy wpaść do xenonków, upolować ile się da i zawijać po kasę może za krótko szukałem, ale zdążyłem zrobić 3 misje killerskie a nie znalazłem żadnej z "XI"Z góry dziękuję za odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dobra, przez przypadek sam znalazłem odpowiedź, inwazje xenońskie zawarte są w patchu 1.4. W takim razie to że ich nie znalazłem to albo zbieg okoliczności, albo mam jakiegoś niefajnego buga Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Z doświadczenia wiem że tych misji się nie szuka, one znajdują ciebie Dobrze jest latać Smokiem albo mieć gdzieś M2 z naładowanym napędem skokowym aby je wezwać gdy już się poszczęści i trafimy na taką misję.Trzeba patrzeć w promieniu 5 skoków od sektora xenońskiego, jeśli inwazja jest dostępna, ogłoszenie o zaciągu najemników powinno się pojawić na wszystkich stacjach w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi