Riess Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ruszyła jego nowa strona, na której można zobaczyć tajemnicze odliczanie. Ciekawe do czego? Może następnego Wing Commandera albo remake Freelancera? http://robertsspaceindustries.com/start/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Na pewno coś zrobi. Pytanie tylko co...http://www.spacesector.com/blog/2012/09/wing-commander-creator-chris-roberts-making-new-game/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W linku podanym przez Riessa można się logować po założeniu konta. Dostanie się złoty bilet na show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zgadując z tekstów na stronie, szykuje się kolejny Privateer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Wprowadzenie do gry:http://player.vimeo.com/video/51135962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=71729Szykuje sie niezła konkurencja dla X-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czytaj forum: http://xudb.pl/topic/2372-chris-roberts-wraca-do-robienia-gier-kosmicznych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czadowo to wygląd !!!!!!!!Ale X4 będzie na większą skale .W serii X brakuje mi klasycznego działka gatlinga i paru innych nabojowców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonen Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VhsgiliheP0&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Wygląda fajnie ale nie tak jak w "trajlerze" .Ciekawi mnie ten lotniskowiec 7.33 ciekawe jaki ma sprzęt.Gdy wyjdą obie gry będzie można je porównać ale pewne jest ze kupię je obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonen Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 według mnie jest to troche okrojone i niestety zamknięte universum, na plus że można połazić po statku no i to wsiadanie do myśliwca bardzo mi sie podobałoa lądowania na planetach w dalszym ciągu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ostatnia szansa na Pledge i dostęp do Alpha i Beta ;] eta 25d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 "Star Citizen jest pierwszym po dziesięciu latach przerwy projektem Chrisa Robertsa. Twórca takich gier jak Wing Commander i Freelancer postawił sobie za cel połączenie najlepszych cech gatunku space-sim z możliwościami, jakie stwarzają współczesne komputery PC i silnik CryEngine 3."Trzeba przyznać że wygląda to niesamowiciePost przeniesiony do odpowiedniego tematu. Zanim napiszesz, sprawdź czy już tego nie ma na forum. Yacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gra wygląda nawet ładnie.Fragmencik z gry (gra Chris Roberts) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Szczególnie podoba mi się ze każda akcja na klawiaturze ma swoje przyporzadkowanie w ruchach pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie sugerowałbym się tym co jest na tym obrazku, to tylko prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Naprawdę świetne, te odwzorowania wszystkich dysz, każda robi to co ma robić zależnie od kierunku lotu, tak samo pilot. Gdyby gra była tylko symulatorem nie widzę problemu, ale jako takie X uniwersum. Wyobraźmy sobie kilkadziesiąt statków w sektorze jakąś wielką bitwę, w tym czasie liczenie zależności militarnych handlowych w całym wszechświecie jak w x3 ? Na tą chwilę chyba nie realne, no może z wykorzystaniem wielordzeniowości procków ( czego właśnie brakuje w x3). Na plus jest też to że gra ma się ukazać gdzieś 2014 czyli kompy znowu pójdą do przodu. Będę się podniecał jak zaczną pokazywać działający wszechświat z handlem itp. Potem się okaże że sobie z tym nie poradzili i w czasie premiery gra skończy jako strzelanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W dniu 28.02.2013 o 09:57, housik napisał: Na plus jest też to że gra ma się ukazać gdzieś 2014 czyli kompy znowu pójdą do przodu. Ceny niestety też :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W dniu 28.02.2013 o 09:57, housik napisał:Naprawdę świetne, te odwzorowania wszystkich dysz, każda robi to co ma robić zależnie od kierunku lotu, tak samo pilot. Gdyby gra była tylko symulatorem nie widzę problemu, ale jako takie X uniwersum.Ale wynalazek.... XTM do Reunion obracały się wieżyczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wygląda świetnie ale bardziej widze w tej grze kontynuacje Frellancera, dla mnie jednej z najlepszych gier tego typu z multiplayerem i paczką przyjaciów na serwerze Berlin to były czasy :-).Handel itd zdecydowanie okrojone względem X-ów, obym się mylił..,przewiduje raczej pożądną strzelanke w całkiem nowej odsłonie. plus multiplayer gdzie razem pozamiatamy troche resztę świata mam nadzieję :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 In Chris Roberts we trust!Szczerze?Nie mogę się doczekać. Wszystkie gry Chrisa Robertsa były dla mnie genialne, zwłaszcza stareńkie Wing Commander i Privateer, a później StarLancer i Freelancer Freelancer był jedną z pierwszych gier multiplayer w jakie grałem będąc dzieciakiem Czasy, gdy wraz przyjaciółmi graliśmy na serwerach Void, Crossfire a potem Discovery - bezcenne.Szkoda, że dzisiaj tak mało ludzi i serwerów FL jest aktywnych - IMHO jest to jedna z tych gier, które nigdy nie powinny się starzeć.Pierwsza zapowiedź SC była dla mnie niemalże świętem - mam wielką nadzieję, że gra będzie równie wciągająca jak FL.W zasadzie mogę powiedzieć, że jest to mój mały, osobisty Freelancer 2 ^^.Digital Bounty Hunter wykupiony, teraz tylko czekać na alphę i betę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja czasem jeszcze siedzę w FL-u Cholerne bezrobocie, przez to diabelstwo ciągle przegapiam najlepsze rzeczy -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 W dniu 3.03.2013 o 23:25, PeXS napisał: Plus multiplayer gdzie razem pozamiatamy troche resztę świata mam nadzieję :-))To jest akurat wiadome Będzie się trzeba jakoś zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonen Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ScbtI3SM5qUjest coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi