Hefajsto Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam,mam problem z wyżej wymienionym. właśnie kupiłem polecenia handlowe MK3, wrzuciłem na transportowiec, wszystkie upgrady, napęd skokowy, wszystkie polecenia itp. wysyłam go aby został handlarzem systemowym w power circle, leci tam iiiii... i nic _^_ przez chwile handlował, pilot dostał level 2 poleciał do jakiejś stacji i w Aktualnych poleceniach jest "Zostań tam". Statek sam nie startuje, nie leci nigdzie ani nic. Próbowałem uruchomić to jeszcze raz, na chwile pokazuje sie "kupuje najtaniej" a po 20 sec znów "zostań tam". Kazałem mu lecieć do innego systemu, nie dosć ze znów to samo, czyli nie kupuje/sprzedaje to dodatkowo pilot znów ma level 1. Co jest przyczyna że sam nie leci ? Sprawdziłem kopanie w systemie, w jednej elektrowni były ogniwa za 12 za sztukę a w fabryce akurat brakowało ich, sam nie chciał ruszyć dupy ;/ Co jest nie tak ? Przeglądałem różne fora i niby mam wszystko co potrzeba, zwłaszcza że sam latał jakiś czas.help ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Czysta gra (Vanilla) czy jakieś skrypty i/lub mody?Zostaw go na dłuższy czas, może ruszy, Na niskim poziomie handlowca, czasem tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajsto Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bonus pack + NPC bailing Addon + Numeric ranks + Bounce (mod zeby statki nie rozbijały sie jak glupie) tylko tyle. Zrobie save, walne sate i zostawie na 30 min, moze ruszy ... Czy jest jakiś mod który monitoruje ile jakiś statek zarobił ? Jak to mozna sprawdzic ? Co troche widze, że ktoś pisze, że jego statek/kopania zarabia ileś tam na godzinę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 W dniu 21.08.2012 o 17:07, Hefajsto napisał:Czy jest jakiś mod który monitoruje ile jakiś statek zarobił ? Jak to mozna sprawdzic ? Co troche widze, że ktoś pisze, że jego statek/kopania zarabia ileś tam na godzinę..Jest taki skrypt, zobacz do tego tematu: http://xudb.pl/topic/340-x3tc-spolszczenia-do-skryptow/ pozycja 26, UTProfit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajsto Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Po dłuższym siedzeniu na tyłku handlarz wreszcie ruszył i ma już 5 level Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi