Jump to content

Problem z handlarzem systemowym

Hefajsto
 Share

Recommended Posts

Witam,

mam problem z wyżej wymienionym. właśnie kupiłem polecenia handlowe MK3, wrzuciłem na transportowiec, wszystkie upgrady, napęd skokowy, wszystkie polecenia itp. wysyłam go aby został handlarzem systemowym w power circle, leci tam iiiii... i nic _^_ przez chwile handlował, pilot dostał level 2 poleciał do jakiejś stacji i w Aktualnych poleceniach jest "Zostań tam". Statek sam nie startuje, nie leci nigdzie ani nic. Próbowałem uruchomić to jeszcze raz, na chwile pokazuje sie "kupuje najtaniej" a po 20 sec znów "zostań tam". Kazałem mu lecieć do innego systemu, nie dosć ze znów to samo, czyli nie kupuje/sprzedaje to dodatkowo pilot znów ma level 1. Co jest przyczyna że sam nie leci ? Sprawdziłem kopanie w systemie, w jednej elektrowni były ogniwa za 12 za sztukę a w fabryce akurat brakowało ich, sam nie chciał ruszyć dupy ;/ Co jest nie tak ? Przeglądałem różne fora i niby mam wszystko co potrzeba, zwłaszcza że sam latał jakiś czas.

help ?

Bonus pack + NPC bailing Addon + Numeric ranks + Bounce (mod zeby statki nie rozbijały sie jak glupie) tylko tyle. Zrobie save, walne sate i zostawie na 30 min, moze ruszy ... Czy jest jakiś mod który monitoruje ile jakiś statek zarobił ? Jak to mozna sprawdzic ? Co troche widze, że ktoś pisze, że jego statek/kopania zarabia ileś tam na godzinę..

W dniu 21.08.2012 o 17:07, Hefajsto napisał:

Czy jest jakiś mod który monitoruje ile jakiś statek zarobił ? Jak to mozna sprawdzic ? Co troche widze, że ktoś pisze, że jego statek/kopania zarabia ileś tam na godzinę..

Jest taki skrypt, zobacz do tego tematu: http://xudb.pl/topic/340-x3tc-spolszczenia-do-skryptow/ pozycja 26, UTProfit.