BQB Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Może ktoś mi coś zaproponować? Zależy mi na szybkości ale tej rzeczywistej. Wygląd obojętny, ważne, aby był standardowy - ze tzw skuwką - żadne wysuwanie, przesuwanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 W jednym ze starszych CD Actionów był mały teścik, tylko nie pamiętam modeli . Jakby ktoś miał pod ręką niech zajrzy, względnie sam zajrzę wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Właśnie o to chodzi, że stare testy już nie są wiarygodne, nowsze i większe pamięci są mniej wydajne niż starsze. Często zdarza się, że to co producent pisze, to w rzeczywistości ze 2 razy wolniej. Wielu producentów albo wogóle nie podaje prędkości, albo ją gdzieś ukrywa w opisie, albo dane mają się nijak do rzeczywistości. Nawet zareklamować takiego czegoś nie można.http://www.komputronik.pl/Pamiec_Flash/ ... ,id,31992/Opinie - zwłaszcza te złe.PenDrive SanDisk Cruzer Micro U3 8GB Ready Boost (black)PenDrive SanDisk Cruzer Contour U3 8GB Ready BoostTe natomiast odnośnie transferów mają dobre opinie, lecz niestety wszystkie opinie są dobre.Sposób wysuwania mi nie pasuje, ale ważniejszy jest dla mnie transfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi